ЗакускиХолодні закуски

Рулет з лаваша зі шпротами

Будемо готувати досить цікаву закуску, яка може стати оригінальною альтернативою звичним бутербродам зі шпротами.

Зараз в магазинах з’явилися спеціальні лаваші для рулетів. Якщо є така можливість, купуйте їх, якщо ні, то підійде і звичайний, тільки вибирайте найтонший.

Готовий рулет краще потримати в холодильнику до подачі на стіл, кілька годин, так він краще просочиться.

Подавати смачно зі свіжими овочами: огірками, помідорами, також дуже добре доповнять смак оливки.

Інгредієнти:

  • Лаваш 1 штука
  • Яйця 2 штуки
  • Сир твердий 100 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Шпроти 0,5 штуки
  • Майонез 100 грамів

Приготування:

  1. Часник видавити в майонез і добре перемішати.
  2. Варені яйця натерти на крупній тертці.
  3. Сир також натерти на крупній тертці.
  4. Шпроти нарізати уздовж на дві частини.
  5. Половину лаваша змастити половиною майонезу з часником.
  6. Посипати тертим сиром.
  7. Потім накрити другою половиною лаваша, змастити майонезом і посипати тертими яйцями.
  8. Викласти шпроти по лавашу в пару рядів, відступаючи 3-5 см між рядами.
  9. Скрутити щільний рулет, обмотати харчовою плівкою або фольгою і відправити в холодильник.
  10. Через кілька годин, коли рулет просочиться, нарізати на порційні шматочки й можна подавати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Козячий сир в обсипанні з кропу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close