ЗакускиКухні світуПіцаТайська

Піца з куркою та арахісовим соусом по-тайськи

Автор рецепта – Пола Дін (Paula Deen)

Докладний рецепт піци з фото.

Час: 35 хв.
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • Куряча грудка без шкіри й кісток 1 штука
  • Проростків квасолі 2 стакани
  • Нашинкованої моркви 1 стакан
  • Крупно натертого сиру моцарелла 2 стакани
  • 1 готова основа для піци (340 грамів)
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль і мелений чорний перець
  • Готового тайського арахісового соусу 1 банка (170 грамів)
  • Кокосового молока 1 банка (450 грамів)
  • Кукурудзяного крохмалю 2 столові ложки
  • Води 2 столові ложки
  • Нарізаного несоленого арахісу 1 стакан
  • 5 нарізаних стебел зеленої цибулі

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 ° С. Розігрійте сковороду на помірно сильному вогні. Налийте стільки олії, щоб воно злегка покривала дно сковороди. Посоліть і поперчіть курячі грудки й обсмажте до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Наріжте маленькими кубиками.
  2. У каструлі середнього розміру підігрійте арахісовий соус і кокосове молоко. Змішайте кукурудзяний крохмаль та воду і додайте до арахісового соусу. Доведіть до кипіння, щоб соус загус, потім зніміть з вогню і дайте охолонути.
  3. Розкачайте тісто для піци й викладіть у форму для піци діаметром 25 см. Змастіть тісто для піци арахісовим соусом. Викладіть на основу арахіс, половину зеленої цибулі, курку, половину моркви й 1 стакан проростків квасолі.
  4. Посипте зверху сиром, зеленою цибулею, морквою і проростками, що залишились. Запікайте, поки сир не розплавиться, а корж не підрум’яниться, приблизно 15-20 хвилин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close