ЗакускиПіца

Піца з грушею, шинкою і блакитним сиром

Унікальна композиція з гоструватого сиру з пліснявою, копченого сиру, солоної шинки й солодкої груші в ансамблі з карамелізованою цибулею і свіжим чебрецем.

Інгредієнти:

  • Тісто для піци 450 грамів
  • Цибуля ріпчаста, тонко нарізана 1 штука
  • Сіль 1/4 чайної ложки
  • Оливкова олія
  • Чорний перець щіпка
  • Свіжий чебрець 1 чайна ложка
  • Груша, тонко нарізана 1 штука
  • Копчений сир, тертий 1/2 чашки
  • Сир моцарела, тертий 1/2 чашки
  • Блакитний сир, наприклад, Горгонзола, подрібнений 1/2 стакана
  • Шинка 4 скибочки

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 220 °C.
  2. Змастити сковороду оливковою олією і нагріти її на середньому вогні.
  3. Додати нарізану цибулю й обсмажити до м’якості й золотисто-коричневого кольору (близько десяти хвилин).
  4. Розкачати тісто для піци й викласти на деко.
  5. Змастити тісто оливковою олією, посипати сіллю, перцем і свіжим чебрецем.
  6. Додати подрібнені сири, розподіливши їх по всій поверхні тіста.
  7. Зверху рівномірно викласти скибочки груші, шинку і карамелізовану цибулю.
  8. Випікати піцу 10-15 хвилин. Подавати гарячою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Піца з баклажанами на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close