ЗакускиЗакуски з рибиХолодні закуски

Млинці з сьомгою, буряком і вершковим сиром

Найсмачніша начинка для млинців! Всі просять цей рецепт! Млинці з начинкою з вершкового сиру, буряка і сьомги — просто пальчики оближеш! Всім рекомендую спробувати.

Інгредієнти:

  • Буряк 1 штука
  • Сьомга слабосолона 70 грамів
  • Сир вершковий 180 грамів
  • Кріп свіжий 1/2 невеликого пучка
  • Оливкова олія 20 мілілітрів
  • Зелень свіжа (для подачі) за смаком

Для млинців:

  • Борошно пшеничне 250 грамів
  • Молоко 250 мілілітрів
  • Вода (окріп) 150 мілілітрів
  • Масло вершкове 60 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Розпушувач для тіста 1/2 чайної ложки
  • Сіль 1/2 чайної ложки
  • Олія рослинна для смаження 20 мілілітрів

Приготування:

  1. Буряк запекти у фользі з додаванням оливкової олії, при 200 градусах протягом години. Можна буряк відварити звичним способом, можна обсмажити, це на ваш розсуд.
  2. Кріп дрібно нарізати.
  3. Філе слабосоленої сьомги нарізати кубиками.
  4. Відварний буряк очистити й теж нарізати кубиками.
  5. Вершковий сир викласти в тарілку.
  6. Додати кріп, сьомгу і буряк.
  7. Перемішати.
  8. Начинку можна загорнути в тонкі млинці, я приготував заварні. Щоб зробити такі млинці, спершу борошно змішати з цукром, розпушувачем і сіллю. Зробити в борошняній суміші невелику лунку і додати туди молоко і яйця. Ретельно перемішати.
  9. Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Влити окріп і перемішати тісто для млинців. Його консистенція повинна вийти між звичайним тістом для млинців і тістом на оладки.
  10. Добре розігріту сковороду змастити олією. Налити порцію тіста і розподілити по дну сковороди. Смажити тонкі млинці майже на максимальному вогні – 45 секунд з одного боку і 25 секунд з іншого.
  11. У мене вийшло 10 млинців діаметром 28 см.
  12. Викласти приготовлену начинку на край млинця і згорнути в трубочку.
  13. Відрізати краї млинців з начинкою з двох сторін. Навскоси розрізати млинці навпіл.
  14. Викласти млинці з вершковим сиром, буряком і сьомгою на тарілку, прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фаршировані яйця з пікулі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close