ЗакускиСендвічі і бутерброди

Мініатюрні сендвічі «Рубен» з тюфтельками з яловичини

«Рубен» – це вид американського гарячого сендвіча з яловичини й квашеної капусти. Імовірно був названий на честь жителя міста Омаха, штат Небраска, Рубена Кулакофскі, який придумав його і подав своїм приятелям під час гри в покер. Приготуйте його у вигляді мініатюрного слайдер-бургера діаметром всього близько 5 см, поклавши між двома половинками підсмаженої булочки тефтелі з яловичого фаршу і квашену капусту, заправлену соусом «Тисяча островів». Такі гамбургери скоріше схожі на канапе, які можна подавати як ситну закуску на вечірці.

Час: 40 хвилин
Складність: легко
Кількість: 12 слайдер-сендвічів

Інгредієнти:

  • Яловичого фаршу 900 грамів
  • Тертого швейцарського сиру 1 стакан
  • Перемеленого в крихту підсмаженого житнього хліба 0,5 стакана
  • Кумин 1 чайна ложка
  • Солі 1 чайна ложка
  • Меленого чорного перцю 0,5 чайної ложки
  • 2 великих яйця
  • Листя петрушки 0,5 стакана, нарізаної
  • Рослинної олії 1 столова ложка
  • Квашеної капусти 2 стакани, рідину злийте
  • Соусу «Тисяча островів» 1 стакан
  • 12 маленьких булочок, розрізаних, змазаних олією і підсмажених

Приготування:

  1. У мисці змішайте фарш, сир, хлібні крихти, насіння кумину, сіль, перець, яйця і петрушку. Маса повинна стати однорідною, але сильно не перестарайтеся. З 1/4 стакана фаршу скачайте кульку. Потім, орієнтуючись на цей розмір, скачайте тефтелі з усього фаршу.
  2. Розігрійте духовку до 200° С. На середньому вогні розігрійте чавунну сковороду і налийте олію. Посмажте тефтелі з одного боку до хрусткої скоринки, приблизно 7 – 8 хвилин. Потім переверніть їх і поставте сковороду в духовку. Запікайте тефтелі до готовності протягом 10 – 15 хвилин.
  3. Зберіть сендвічі. У невеликій каструлі нагрійте квашену капусту і змішайте її з соусом «Тисяча островів». На нижні половини булочок покладіть тефтелі, зверху викладіть капусту, накрийте іншими половинами булочок і проткніть сендвічі шпажками. Почастуєте закускою своїх найближчих друзів.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сендвіч з індичкою «Монте-Крісто»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close