ЗакускиХолодні закуски

Мариновані крабові палички

Оригінальна закуска для любителів крабових паличок. Замаринуємо їх з цибулею і часником в соєвому соусі з додаванням оливкової олії і яблучного оцту. Трохи свіжої зелені не завадить — просто, швидко і смачно!

Для приготування цієї закуски купуйте дійсно смачні крабові палички. Вони можуть бути як охолоджені, так і заморожені. Яблучний оцет можна замінити будь-якою іншою кислотою (соком лимона, винним або столовим оцтом). Зелень підійде будь-яка — яка вам більше подобається.

Інгредієнти:

  • Крабові палички 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 1 зубок
  • Соєвий соус 3 столові ложки
  • Оцет яблучний 1 столова ложка
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Кріп 2 гілочки
  • Петрушка 2 гілочки
  • Куркума 0.5 чайної ложки
  • Перець чорний мелений 1 щіпка

Приготування:

  1. Насамперед займемося маринадом. Для цього в глибоку миску або контейнер наливаємо 3 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки оливкової олії, 1 столову ложку яблучного оцту, половину чайної ложки куркуми й щіпку меленого чорного перцю.
  2. Ретельно перемішуємо все виделкою або ложкою. Маринад для крабових паличок готовий.
  3. Чистимо невелику цибулину і досить великий зубок часнику. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, а часник — пластинками. Зелень просто дрібно рубаємо ножем.
  4. Перекладаємо в миску до маринаду і перемішуємо.
  5. Залишається довільно нарізати 200 грамів крабових паличок — досить великими шматочками, щоб зручно було їх їсти.
  6. Перекладаємо в місткість до маринаду з цибулею і часником. Перемішуємо, закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 1-2 години.
  7. За цей час крабові палички й цибуля просочаться смаком і ароматом маринаду — можна подавати.
  8. Нехитра, але при цьому смачна й оригінальна холодна закуска з крабових паличок до вашого столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з оселедця зі сметаною, солодким перцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close