ЗакускиСалати

М’ясний салат з виноградом і солоними огірками

Ситний і смачний салат з яловичиною, виноградом і солоними огірками. Якщо яловичину відварити заздалегідь, ви витратите мінімум часу на приготування цього м’ясного салату.

Інгредієнти:

  • Яловичина 250 грамів
  • Виноград (без кісточок) 150 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Огірки солоні 2 штуки
  • Картопля 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Майонез 100 грамів

Приготування:

  1. Яловичину вимити, заливаємо холодною водою і варимо до готовності (приблизно 50 хвилин). Охолоджуємо м’ясо в бульйоні — так воно залишиться соковите.
  2. Остиглу яловичину нарізаємо дрібними кубиками.
  3. Поки вариться м’ясо, готуємо інші інгредієнти для салату.
  4. Картоплю в мундирі відварюємо до готовності (приблизно 20-25 хвилин). Потім дістаємо варену картоплю з відвару й охолоджуємо.
  5. Остиглу картоплю очищаємо від шкірки й нарізаємо дрібними кубиками.
  6. Яйця відварюємо круто (протягом 10 хвилин після закипання води). Охолоджуємо варені яйця в холодній воді, очищаємо від шкаралупи й нарізаємо кубиками.
  7. Моркву відварюємо до готовності (приблизно 20 хвилин). Дістаємо моркву з відвару й охолоджуємо.
  8. Остиглу моркву очищаємо від шкірки й нарізаємо дрібними кубиками.
  9. Солоні огірки нарізаємо кубиками такого ж розміру, як і інші інгредієнти.
  10. Трохи цілих виноградинок відкладаємо для прикраси салату. Інший виноград нарізаємо невеликими шматочками.
  11. Відправляємо всі нарізані інгредієнти в миску.
  12. Додаємо майонез, перемішуємо.
  13. При подачі прикрашаємо салат виноградом. М’ясний салат з виноградом і солоними огірками готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з капусти з яблуками й помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close