ЗакускиСалати

М’ясний салат з редискою

Приготуймо щось незвичайне, освіжаюче і ситне одночасно. Представляю вам м’ясний салат з редискою і японською капустою. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються і доповнюють один одного, а соєвий соус надає салату східні нотки.

Можливо, хтось ніколи не чув про таку капусту, але її все частіше можна зустріти в продажу. Смак у неї нейтральний, тому вона добре поєднується з овочами, м’ясом, яйцями, грибами.

Інгредієнти:

  • Свинина м’якуш 150 грамів
  • Редис 10 штук
  • Капуста японська 50 грамів
  • Соус соєвий 2 столові ложки
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль 1 щіпка

Приготування:

  1. М’ясо обмити, опустити в окріп і відварити до готовності, а потім остудити й нарізати брусочками.
  2. Редис вимити, обрізати бадилля і кінчики й нарізати тонкими кружечками.
  3. Капусту вимити в проточній воді, дуже обережно обсушити, вона тендітна, і нарізати тонкими стрічками.
  4. У мисці з’єднати м’ясо, редис і капусту і злегка посолити, оскільки соєвий соус також містить сіль.
  5. Змішати соєвий соус і рослинну олію.
  6. Овочі й м’ясо перемішати й полити заправкою.
  7. Салат остаточно перемішати, посолити за смаком і залишити на 10 хвилин, щоб змішалися смаки й аромати.
  8. М’ясний салат з редискою і японською капустою готовий!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з авокадо і помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close