ІталійськаЗакускиКухні світуСалати

Легкий салат з яблуками й кукурудзою

Змішайте скибочки бельгійського цикорію, яблука, кукурудзу, сир, авокадо і доповніть таким зимовим штрихом, як сушена журавлина, і полийте освіжаючою заправкою з лимонного соку й оливкової олії. У цьому салаті змішалися цікаві смаки. Такий салат наповнений свіжістю і вітамінами, і він набагато легше будь-якого гарніру. Подавайте його як закуску або для овочевого гарніру до м’яса.

Інгредієнти:

  • 5 середніх качанів бельгійського цикорію, кінці обріжте, наріжте качани колами товщиною 2,5 см
  • Сік 2 лимонів + половина лимона
  • Морської солі 1 чайна ложка
  • Меленого чорного перцю 0,5 чайної ложки
  • Оливкової олії 1/4 стакана і 2 столові ложки
  • 1 середнє зелене яблуко, очищене від шкірки й серцевини, нарізане кубиками по 2,5 см
  • Грюєр 110 грамів, кірку зріжте, сир наріжте кубиками по 2,5 см
  • Половина авокадо, нарізаного кубиками по 2,5 см
  • Сушеної журавлини 2 столові ложки або зерен 1 дрібного граната
  • Кукурудзяних зерен 2/3 стакана, зрізаних з качана

Приготування:

  1. У невеликій мисці змішайте лимонний сік, сіль, перець і оливкову олію.
  2. Покладіть цикорій і яблука у велику сервірувальну миску. Вичавіть зверху сік половини лимона і перемішайте, щоб покрити цикорій і яблука соком, і вони не потемніли. Додайте сир і авокадо, а потім додайте журавлину і кукурудзу.
  3. Безпосередньо перед подачею полийте салат заправкою і перемішайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з індички з чорносливом і горіхами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close