ЗакускиЗакуски з птиці

Курячі спинки в духовці

Курячі спинки в духовці – хрусткі, ароматні, апетитні!
Курячі спинки в духовці – блюдо для тих, хто не особливо любить куряче м’ясо, а лише його хрусткі засмажені частини, це як свинячі реберця – хтось обожнює, а хтось не знаходить в них особливої ​​принади. Запікати курячі спинки можна з овочами або окремо, як в даному рецепті. Подавати такі засмажені спинки можна з гарніром, можна погризти просто так, замість перекусу.

Інгредієнти:

  • Курка 350 грамів
  • Соєвий соус 15 мілілітрів
  • Томатний сік 80 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста 20 грамів
  • Соняшникова олія 10 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Для приготування курячих спинок в духовці візьмемо ці самі спинки, ріпчасту цибулю, соєвий соус, томатний сік або натертий свіжий помідор, сіль і трохи олії.
  2. Спинки добре промиємо, осушимо кухонним рушником. Додамо соєвий соус, посолити, заллємо соком, добре перемішати. Додамо трохи олії – вона додасть золотистості скоринці.
  3. Додамо в маринад дрібно нарізану цибулю. Залишимо на півгодини маринуватися.
  4. Викладемо спинки в форму для запікання і поставимо в нагріту до 220 градусів духовку і смажимо до потрібного ступеня зарум’янювання.
  5. Я люблю спинки засмажити до хрускоту, тому засмажується близько години, зливаючи жир, що витопився.
  6. Готові курячі спинки можна подавати до столу з гарніром або просто так погризти, дивлячись телевізор, подати до пива.

Курячі спинки в духовці – блюдо на любителя.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close