ЗакускиЗакуски з птиці

Курячі палички з овочами

Пікантний соус вдало доповнить нейтральний смак курячого філе. Страву можна подати до пива або як основну страву до вечері або обіду.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 600 грамів
  • Сухарі панірувальні 150 грамів
  • Сметана 20% 130 мілілітрів
  • Борошно 50 грамів
  • Яйця 1 штука
  • Кунжут 2 столові ложки
  • Кунжут чорний 2 столові ложки
  • Гірчиця діжонська 2 столові ложки
  • Мед 1 столова ложка

Для подачі:

  • Морква 4 штуки
  • Огірки 1 штука

Приготування:

  1. Філе вимити, витерти паперовими рушниками.
  2. Нарізати довгими брусочками товщиною у два сантиметри.
  3. Змішати панірувальні сухарі з кунжутом білого і чорного кольору. Додати сіль.
  4. Окремо збити виделкою сирі курячі яйця.
  5. Курячі «палички» обваляти в борошні, вмочити в яйце, запанірувати в сухарях.
  6. Викласти на деко, поставити в розігріту духовку.
  7. Пекти при температурі 220 градусів протягом 10 – 15 хвилин.
  8. Приготувати соус зі сметани, натурального меду і гірчиці діжонської, посолити за смаком.
  9. Нарізати брусками моркву й огірок, прогріти. Палички подати з гарячими овочами й соусом.

Порада

Для приготування страви можна використовувати тільки білий або тільки чорний кунжут, за бажанням.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close