Гарячі закускиЗакускиЗакуски з птиці

Курячі нагетси з фаршу (в духовці)

Курячі нагетси з фаршу, приготовані в духовці, — прекрасна і корисна альтернатива фаст-фуду.

Інгредієнти:

Для фаршу:

  • Курячі стегна 1 кг
  • Часник сушений 1,5 чайної ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Для панірування:

  • Борошно 1/2 склянки (65 грамів)
  • Яйця 2 штуки
  • Хліб білий черствий 5 скибочок або сухарі панірувальні 125 грамів
  • Масло вершкове (розм’якшене) 2 столові ложки
  • Паприка мелена 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком

Для соусу:

  • Гірчиця діжонська (не зернова) 2 столові ложки
  • Майонез 2-3 столові ложки
  • Мед 1-2 чайні ложки

Приготування:

  1. Для початку готуємо курячий фарш.
  2. Курячі стегна промиваємо і зачищаємо від шкіри й кісток.
  3. Розміщаємо куряче філе в чашу блендера, додаємо сушений часник, сіль і чорний мелений перець за смаком.
  4. Подрібнюємо філе до однорідності.
  5. Готуємо інгредієнти для панірування.
  6. Черствий білий хліб перемелюємо в блендері. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника.
  7. Включаємо духовку розігріватися до 180 градусів.
  8. До подрібненого черствого хліба додаємо розм’якшене вершкове масло, паприку і трохи солі.
  9. Ретельно перемішуємо все руками.
  10. Яйця збиваємо виделкою.
  11. З фаршу формуємо невеличкі кульки й обвалюємо їх спочатку в борошні.
  12. Потім мочаємо в яйці.
  13. Після обвалюємо в панірувальній суміші.
  14. Викладаємо нагетси на деко (пергамент не обов’язковий). Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин.
  15. Готуємо соус для нагетсів.
  16. Майонез можна замінити сметаною або натуральним йогуртом.
  17. Змішуємо разом гірчицю, майонез і мед.
  18. Нагетси з курячих стегенець готові. Подаємо з соусом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі спинки в духовці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close