Гарячі закускиЗакускиЗакуски з птиці

Курячі гомілки на грилі

Простий рецепт отримати смачні курячі ніжки на грилі, використовуючи мінімум спецій. Ключовим інгредієнтом для цієї страви стане морська сіль з перцем чипотле, який надає їй і всьому, що з нею готується апетитний аромат копчення.

Курячі гомілки натираються сіллю, чорним перцем і подрібненим часником і обсмажуються на грилі. Виходить дуже смачна й ароматна закуска до пива. Або ж подайте ніжки з овочами як основне блюдо.

Інгредієнти:

  • Оливкової олії 1 столова ложка + додатково, щоб змастити гриль
  • 12 курячих гомілок
  • Чорного перцю горошком 1 столова ложка
  • Морської солі з перцем чипотле 1 столова ложка
  • Часнику 6 зубчиків, роздавлених
  • Соус барбекю, для подачі (за бажанням)

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до помірно сильного жару.
  2. Змастіть гриль оливковою олією.
  3. Покладіть курку в герметичний поліетиленовий пакет з зіплоком.
  4. Подрібніть перець товкачем в ступці, пересипте в миску. Додайте сіль і часник і перемішайте.
  5. Додайте суміш в пакет з куркою і збризніть оливковою олією. Запечатайте пакет і струсіть, щоб покрити всі гомілки.
  6. Смажте гомілки на грилі, повертаючи кожні 5-7 хвилин, до готовності, 30-35 хвилин. За бажанням подавайте з соусом барбекю.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close