ЗакускиСалати

Картопляний салат з чорною редькою

Приготуємо смачний і вітамінний салат з чорної редьки й картоплі. Літній сезон свіжих овочів тільки починається, а наш організм наполегливо вимагає вітамінної підзарядки. На щастя, в даний час овочі — не дефіцит, а значить, настав час вітамінних салатів.

У пропонованому салаті використовується нерафінована соняшникова олія. У ній набагато більше корисних речовин, ніж в рафінованій. Такий салат буде дуже до речі в піст.

Інгредієнти:

  • Картопля 250 грамів
  • Редька чорна 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія соняшникова 2,5 столові ложки
  • Сіль 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Бульби картоплі ретельно вимити, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім злегка остудити, очистити, добре охолодити й нарізати дрібними кубиками. Краще відварити картоплю з вечора.
  2. Редьку вимити, очистити, обмити, натерти на крупній тертці, викласти на друшляк, промити холодною водою і дати стекти рідині.
  3. Цибулину очистити й подрібнити.
  4. Картоплю, редьку і цибулю викласти в миску, посипати сіллю і перемішати.
  5. Заправити олією салат і ще раз перемішати.
  6. Для додання салату більш апетитного вигляду, можна посипати його подрібненою зеленою цибулею і прикрасити гілочкою петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат зі свинячого серця з солоними огірками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close