ЗакускиХолодні закуски

Холодець з сьомги з лимоном

Пікантне блюдо з насиченим рибним смаком.

Інгредієнти:

  • Сьомга 1 кілограм
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Лимон 1 штука
  • Петрушка 1 пучок
  • Желатин 1 пакетик
  • Лавровий лист
  • Гвоздика
  • Перець духмяний горошком
  • Сіль

Приготування:

  1. Сьомгу очистити, зябра відокремити. Філе нарізати.
  2. Приготувати відвар з коренеплодами: морквою і петрушкою.
  3. Додати спеції. Час варіння – одна година.
  4. Бульйон процідити, філе відокремити від кісток, нарізати шматочками, викласти на тарілку і прикрасити нарізаною відвареною морквою.
  5. Розчинити желатин в частині бульйону.
  6. Влити його в частині, що залишилась.
  7. Прогріти, додати лимонний сік.
  8. М’ясо залити бульйоном, поставити для застигання.

Порада

При подачі за бажанням блюдо прикрасити зеленню петрушки. Також можна додати пару порізаних оливок. Щоб бульйон вийшов прозорим з нього шумівкою потрібно прибирати піну.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Скумбрія в пляшці з цибулинням

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close