ЗакускиХолодні закуски

Холодець з сайри з горілкою

Сайра – риба соковита, ніжна і недорога. Бюджетне блюдо святкового столу.

Інгредієнти:

  • Сайра 1 кілограм
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Горілка 100 мілілітрів
  • Петрушка 1 пучок
  • Лавровий лист кілька штук
  • Перець духмяний горошком
  • Сіль

Приготування:

  1. Рибу очистити, відокремити голови й хвости.
  2. Залити водою, додати лавровий лист перець-горошок, моркву, цибулю.
  3. Все разом варити півтори години.
  4. В кінці приготування влити горілку.
  5. Рибу і моркву витягнути, нарізати шматочками, відходи прибрати.
  6. Відвар процідити.
  7. На тарілку викласти філе, листя петрушки й нарізану моркву.
  8. Залити бульйоном, виставити в холод до застигання.

Порада

Холодець має бути прозорим. У будь-якому рецепті для його приготування використовуються яскраво забарвлені овочі. При подачі блюдо можна прикрасити тонко нарізаним лимоном.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тарталетки з червоною рибою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close