ЗакускиСендвічі і бутерброди

Грінки з сиром, яйцем і базиліком

Неймовірно простий, як і все геніальне, сніданок або перекус. Рум’яні, хрусткі зовні й м’які всередині грінки, які ідеально поєднуються з сиром, вареним яйцем і свіжим зеленим базиліком. Легко, швидко і смачно!

Інгредієнти:

  • Хліб (житньо-пшеничний) 2 скибочки
  • Сир твердий 30 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Базилік свіжий 2-3 гілочки

Приготування:

  1. Замість житньо-пшеничного хліба можна використовувати житній, пшеничний, зерновий або будь-який інший хліб на вибір.
  2. Яйце відварити круто (8 хвилин в киплячій воді), потім остудити в холодній воді.
  3. Сир натерти на дрібній тертці.
  4. Яйце очистити й теж натерти на дрібній тертці.
  5. Хлібні скибочки розрізати по діагоналі на 2 частини.
  6. Обсмажити хліб на сковороді, злегка змащеній вершковим маслом, приблизно по 1 хвилині з кожної сторони, до рум’яності. Злегка остудити.
  7. Кожен шматочок хліба змастити вершковим маслом.
  8. Потім посипати скибочки хліба натертим сиром.
  9. Зверху посипати тертим яйцем.
  10. Листочки базиліка дрібно порубати ножем і прикрасити грінки з сиром і яйцем.
  11. Апетитні й хрусткі грінки з сиром, яйцем і зеленню готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Брускета з овочами та індичкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close