ЗакускиСендвічі і бутерброди

Грінки з кількою в томаті і солоними огірками

Ситна закуска з доступних продуктів, яку можна приготувати буквально за 10-15 хвилин, — хрусткі, підсмажені скибочки багета з намазуванням з консервованої кільки й солоних огірків. Просто, швидко і бюджетно. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Хліб 100 грамів
  • Кілька консервована в томатному соусі 1 банка (240 грамів)
  • Огірок солоний 80-120 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія рослинна (для смаження) 1-2 столові ложки

Для подачі (за бажанням):

  • Цибуля зелена 1-2 стебла

Приготування:

  1. Для приготування грінок можна використовувати як білий, так і чорний хліб. Я використовувала багет.
  2. Вийміть тушки консервованої кільки з банки, помістіть в миску і розімніть за допомогою виделки до стану однорідної пасти.
  3. Наріжте солоний огірок дрібними кубиками й додайте в миску.
  4. Добре все перемішайте. Спробуйте суміш і при необхідності приправте за смаком, додавши трохи солі або меленого чорного перцю.
  5. Наріжте хліб скибочками завтовшки приблизно 1 см.
  6. Розігрійте сковороду на середньому вогні й змастіть рослинною олією. Викладіть скибочки хліба на сковороду й обсмажте 2-3 хвилини, до рум’яності з одного боку.
  7. Потім переверніть хліб і обсмажте ще 2-3 хвилини з іншого боку.
  8. Перекладіть обсмажений хліб на тарілку і рівномірно розподіліть підготовлену пасту з консервованої кільки по грінках.
  9. Дрібно наріжте зелену цибулю і присипте кожну грінку.
  10. Грінки з кількою в томаті й солоними огірками готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сендвічі з капустою, вареним яйцем і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close