ЗакускиСоуси і приправи

Гарячий крабовий дип-соус

У цій закусці для умочування ніжне м’ясо крабів гармонійно поєднується з вершковим соусом з крем-сиру і сметани. Крапля гострого соусу, зубчик часнику і приправа для крабів додадуть їй пікантний смак. А лимонний сік з посіченою петрушкою і зеленою цибулею додасть багато свіжості.

Соус вариться на плиті в каструлі протягом пари хвилин, поки все не прогріється, а в самому кінці додається свіже крабове м’ясо. Не забудьте його перебрати, щоб в соус не потрапили осколки панцира. Подавайте дип-соус гарячим разом з крекерами.

Інгредієнти:

  • Вершкового крем-сиру зі зниженим вмістом жиру 220 грамів, кімнатної температури
  • Сметани зі зниженим вмістом жиру 1/4 стакана
  • Гострого соусу 1/4 чайної ложки
  • Приправи для крабів 1/4 чайної ложки
  • Часнику 1 зубчик, подрібнений
  • Свіжого крабового м’яса 350 грамів, перебрати й обсушити
  • 2 пера зеленої цибулі, тонко нарізаних
  • Посіченої петрушки 2 столові ложки
  • Свіжовичавленого лимонного соку 2-3 чайні ложки
  • Цільнозернові крекери для подачі, за бажанням

Приготування:

  1. У каструлі середнього розміру змішайте вершковий сир, сметану, гострий соус, приправу для крабів і часник до отримання однорідної маси; посоліть і поперчіть за смаком.
  2. Нагрійте сирну суміш на помірно слабкому вогні, постійно помішуючи, протягом 2-3 хвилин, поки вона не стане теплою.
  3. Вмішайте крабове м’ясо, зелену цибулю, петрушку і лимонний сік і прогрійте ще протягом 1 хвилини. Відразу ж подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вершковий дип-соус з білої квасолі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close