ЗакускиСендвічі і бутерброди

Гарячі бутерброди з омлетом і ковбасою

Гарячі бутерброди з омлетом, смаженою цибулею і ковбасою — ситна закуска з доступних продуктів, яку можна приготувати в одній сковороді, витративши всього 10-15 хвилин. Просто, швидко і дуже смачно! Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Багет 1 штука (250 грамів)
  • Яйця 3 штуки
  • Ковбаса напівкопчена 100 грамів
  • Цибуля ріпчаста 100 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія рослинна (для смаження) 1-2 столові ложки

Для подачі (за бажанням):

  • Листя салату 2-4 штуки

Приготування:

  1. Ковбасу очистьте від оболонки й наріжте дрібними кубиками.
  2. Ріпчасту цибулю очистьте від лушпиння і теж наріжте дрібними кубиками. Визначтеся, в якій сковороді ви будете готувати страву, і в залежності від її розміру розріжте багет на 2 або 4 шматочки. Кожен шматочок багета розріжте уздовж навпіл.
  3. Розбийте в миску яйця. Посоліть і поперчіть за смаком. Збийте суміш виделкою кілька секунд, до однорідності.
  4. Вмішайте в яєчну суміш цибулю і ковбасу.
  5. Розігрійте сковороду на середньому вогні й змастіть рослинною олією. Вилийте омлетну суміш в сковороду і рівномірно розподіліть. Якщо в сковороду поміщається 2 з 4 шматочків хліба, вилийте половину омлетної суміші.
  6. Обсмажте омлетну суміш 30-40 секунд, щоб вона трохи схопилася. Потім лопаткою розділіть омлет приблизно навпіл і викладіть на нього верхні половинки багета. Лопаткою поверніть омлет, щоб він лише трохи виходив за межі шматочків багета, і обсмажте ще 30 секунд.
  7. На час перекладіть половинки багета з омлетом на тарілку.
  8. У сковороду викладіть нижні половинки шматочків багета. Прогрійте хліб в сковороді приблизно 1 хвилину.
  9. Потім накрийте нижню частину багета верхньою. Зменште вогонь до невеликого, прикрийте сковороду кришкою і прогрійте сендвічі ще приблизно 1 хвилину.
  10. Якщо ви ділили багет і омлетну суміш навпіл, повторіть процес, обсмажте шматочки хліба й омлетну суміш, що залишилися.
  11. Гарячі бутерброди з омлетом і ковбасою готові! Викладіть бутерброди на тарілку, за бажанням прикрасите листям салату і подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тости з сирно-банановою начинкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close