ЗакускиСендвічі і бутерброди

Гарячі бутерброди з грибами

Друзі дорогі, хочу поділитися! В меню бутерброд нам завжди стане в пригоді! Він легкий, пікантний і дуже грибний! На грінках хрустких! А сирний який!

Інгредієнти:

  • Печериці (свіжі) 150 грамів
  • Бринза (можна фетою замінити) 120 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Базилік 10 грамів
  • Хліб 4-6 скибок, залежить який розмір

Приготування:

  1. Печериці нарізаємо не дуже дрібно й обсмажуємо до готовності на рослинній олії.
  2. Часник, базилік і оливкову олію перемелює в блендері або розтираємо в ступці. Якщо з якоїсь причини Ви не знайшли базилік, можна замінити іншою зеленню, але з ним дуже смачно.
  3. Бринзу (або фету) нарізаємо кубиками й додаємо до часникової суміші. Потім викладаємо гриби. Все перемішуємо. Кладемо суміш на хліб.
  4. Бутерброди на решітку (можна деко), а грати – в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо, поки бринза злегка не розплавиться. Зараз на прилавках магазинів важко знайти хороший сир, треба намагатися не купувати “сирний продукт” інакше він буде погано плавитися.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Мініатюрні сендвічі «Рубен» з тюфтельками з яловичини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close