Гарячі закускиЗакуски

Фаршировані печериці

Закуска з грибів проста і займе почесне місце в списку улюблених страв. Час приготування 45 хвилин, кількість порцій-12.

Інгредієнти:

  • 12 середніх шампіньйонів
  • Рослинної олії 30 грамів
  • Подрібненого часнику 3 зубки
  • М’якого сиру типу «Фета» 250 грамів
  • Тертого твердого сиру 60 грамів
  • Сіль і чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Включимо духовку на 180 градусів і застеляємо деко пергаментним папером.
  2. Добре промиваємо гриби, обсушуємо рушником, акуратно видаляємо ніжки грибів і дрібно ріжемо.
  3. Нагріваємо олію і готуємо ніжки до повного випаровування рідини. Додаємо різаний часник і підсмажуємо до золотистого кольору. Даємо охолонути.
  4. У остиглу суміш додаємо м’який сир і добре перемішуємо і висипаємо частину твердого тертого сиру.
  5. Додаємо сіль і перець. Суміш повинна бути щільною і не розтікатися.
  6. Укладаємо її в капелюшки й розміщуємо на деку. Посипаємо зверху другою частиною тертого твердого сиру і ставимо в духовку на 20-30 хвилин, поки сир не підрум’яниться.
  7. Викладаємо гриби на блюдо, посипаємо зеленню і насолоджуємося!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з баклажанів з хумусом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close