ЗакускиЗакуски з риби

Фарширована скумбрія запечена в духовці

Приготуємо з вами фаршировану рибу з желатином. Такий варіант вдалий тим, що блюдо можна використовувати в якості закуски, наприклад їсти як бутерброди. А ще це дуже ситно, тому, що будемо використовувати варені яйця.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 1 штука
  • Морква 2 штуки
  • Яйця курячі 2 штуки
  • Шпинат 100 грамів
  • Желатин 1 столова ложка
  • Приправа для риби 1 чайна ложка
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

  1. Яйця зваріть на круто і приберіть шкаралупу, наріжте кружальцями. Моркву відваріть до готовності й натріть на середній терці. Шпинат треба добре промити й дрібно нарізати. Потім відварити в підсоленій воді хвилини три. Після відкиньте на друшляк і злити непотрібну воду.
  2. У скумбрії треба відрізати голову і хвіст, видалити всі кишки. Хребет і кісточки теж прибираємо. Далі тушку потрібно посипати спеціями й желатином. Зверніть увагу, що риба повинна бути відкрита як книжка.
  3. Рівним шаром покладіть підготовлену моркву по всій тушці. Потім черга шпинату, а на одну сторону викладіть кружечки яєць. Тепер накриваємо вільною від яєць половинкою тушки. Загортаємо фаршировану скумбрію в харчову плівку або фольгу.
  4. Викладаємо на деко, відправляємо в розігріту духовку хвилин на 40. Готову рибу остудити. Після нарізати на порційні шматочки й подавати з сірим хлібом.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close