ЗакускиСоуси і приправи

Дип-соус «Зелена богиня»

Стигле м’яке авокадо своєю ніжною текстурою ідеально доповнює йогурт, щоб вийшла густа, оксамитова основа дип-соусу.

У такій комбінації соус стає менш жирною і більш корисною альтернативою традиційній Зеленій богині на сметані й майонезі.

До того ж авокадо надає йому більш насичений відтінок, який відмінно доповнює зелена цибуля, тархун і петрушка.

Подрібніть всі інгредієнти до отримання однорідного пюре і подавайте смачний дип-соус з овочами для умочування.

Інгредієнти:

  • 1 авокадо, розрізане навпіл, очищене від шкірки й кісточки
  • Зеленої цибулі 2 пера, крупно порубаних
  • Свіжого тархуна 1/4 стакана
  • Свіжої петрушки 1/4 стакана
  • Білого оцту 5% 3 столові ложки
  • Йогурту 3/4 стакана
  • Овочі, нарізані соломкою, для умочування

Приготування:

  1. Покладіть авокадо, зелену цибулю, тархун, петрушку, оцет, йогурт і 0,5 чайної ложки солі в блендер; подрібніть до однорідної консистенції.
  2. Подавайте з овочами для умочування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Соус з хрону заварний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close