ЗакускиХолодні закуски

Домашній паштет з шпротів і консервованої квасолі

Майже у всіх є вдома баночка шпротів і консервована квасоля про запас. Приготуйте шпротний паштет за цим рецептом. Відмінна закуска за 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • Шпроти 240 грамів (1 банка)
  • Квасоля консервована 3-4 столові ложки
  • Яйця 2 штуки
  • Цибуля зелена 2-3 пера (за смаком)
  • Кріп свіжий 0,5 пучка (за смаком)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Підготувати продукти. Відкрити баночку шпрот.
  2. Відварити яйця на круто (8-10 хвилин після закипання). Остудити відварені яйця в холодній воді.
  3. У миску викласти шпроти без олії.
  4. Додати консервовану квасолю.
  5. Подрібнити шпроти з квасолею занурювальним блендером до однорідності.
  6. Зелену цибулю і кріп промити й подрібнити.
  7. Яйця очистити й нарізати кубиками.
  8. Додати в шпротний паштет з консервованою квасолею зелень і яйця. Посолити й поперчити за смаком.
  9. Перемішати. За смаком можна додати трохи олії з консервної банки, де були шпроти.
  10. Домашній шпротний паштет готовий!
  11. Можна зробити з ним бутерброди або нафарширувати їм яйця.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паштет з печінки зі сметаною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close