ЗакускиЗакуски з риби

Домашні рибні палички

Покроковий рецепт заморожених рибних паличок в кокосовому паніруванні з дип-соусом.

Інгредієнти:

Рибні палички:

  • 800 грамів філе тілапії, розрізати на шматочки 7 см., товщиною 1 см.
  • Панірувальних сухарів 1 і 1/4 стакана
  • Підсолодженої кокосової стружки 1/3 стакана
  • Поленти 2 столові ложки
  • Порошку карі 1 чайна ложка
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Великий яєчний білок 1 штука
  • Спрей для приготування їжі

Морквяно-йогуртовий соус:

  • Натурального йогурту 2% 1/3 стакана
  • Невелика морква 1 штука, дрібно потерта
  • Соусу чілі 2 чайні ложки
  • Соєвого соусу з низьким вмістом солі 1 чайна ложка
  • Зеленої цибулі 1 перо, дрібно нарізати
  • Сік 1/2 лайма
  • Сіль за смаком
  • Змішайте всі інгредієнти

Приготування:

  1. Змішайте в блендері панірувальні сухарі, кокосову стружку, поленту, порошок карі й сіль для того, щоб подрібнити кокосову стружку і зробити борошно дрібного помелу. Пересипте в неглибоке блюдо.
    В окремій мисці збийте яєчний білок з 1 ст. л. води.
  2. Занурте рибу спочатку в яйце, потім обваляйте в борошні. Ви можете засмажити палички, або підготувати для зберігання. Розігрійте духовку до 220 ° С. Збризніть кулінарним спреєм лист для випічки й викладіть палички, щедро розбризкайте спрей на палички. Запікайте до золотистого кольору 15-20 хв. Вийміть з духовки й приправити сіллю.
  3. Подавайте з морквяно-йогуртовим соусом для вмочування.
  4. Зробіть напівфабрикат з рибних паличок. Розкладіть рибні палички по листу, і поставте в морозилку для заморожування, на 1-2 год. Зняти з дека шпателем, і упакуйте в поліетиленовий пакет. Зберігайте в морозильній камері до 1 міс.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close