ЗакускиСендвічі і бутерброди

Данський бутерброд із сьомгою й овочами

Апетитний бутерброд з північноєвропейської країни. Закуску можна приготувати на сніданок або прикрасити нею святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Хліб житній 150 грамів
  • Сьомга слабосолона 100 грамів
  • Огірки 100 грамів
  • Сир домашній 60 грамів
  • Редис 50 грамів
  • Цибуля ріпчаста ¼ штуки
  • Кріп 15 грамів
  • Цибуля зелена 10 грамів
  • Сіль ¼ чайної ложки
  • Лимонний сік 5 мілілітрів
  • Цукор 3 грами

Приготування:

  1. Дрібно нарізати зелень кропу і цибулі, ріпчасту цибулю.
  2. Додати в зелень нежирний домашній сир, сіль, цукор пісок, перемішати інгредієнти за допомогою блендера.
  3. Якщо маса вийшла занадто сухою, можна додати трохи вершків.
  4. Нарізати «Бородинський» або інший житній хліб поперек.
  5. Намазати скибочки отриманою сирною сумішшю, викласти шар тонко нарізаного редису, потім – свіжі огірки, зверху – слабосолона сьомга.

Порада

Бутерброди можна прикрасити листочками петрушки, кропу, рибу скропити свіжим лимонним соком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бутерброди з червоною ікрою, маслом і авокадо

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close