ЗакускиСендвічі і бутерброди

Бутерброди з тунцем, помідорами і яйцем

Готуємо бутерброди з тунцем, помідорами і яйцем.

Такий варіант бутербродів підійде не тільки всім бажаючим скинути пару зайвих кілограмів. Але і всім, хто підтримує здорове харчування.

Маса на основі тунця цілком здатна замінити звичні нам бутерброди з ковбасою, сиром і майонезом.

Найголовніше в цьому рецепті — тунець. Тунець потрібно вибирати консервований у власному соку. Якщо ж, купуєте тунець в олії, то олію потрібно злити перед тим як готувати бутерброди.

І головне, не готуйте бутерброди заздалегідь. Найкраще приготувати стільки, скільки ви плануєте з’їсти за раз.

Інгредієнти:

  • Хліб бездріжджовий 2 штуки
  • Яйця курячі 1 штука
  • Тунець у власному соку 3 чайні ложки
  • Помідори 1 штука
  • Кріп 1 гілочка

Приготування:

  1. Яйце зварити круто, остудити й дрібно нарізати.
  2. Помідор нарізати дрібними кубиками.
  3. Якщо помідор великий, то досить буде половинки або навіть четвертинки.
  4. Подрібнити кріп.
  5. Всі підготовлені інгредієнти скласти в миску і додати тунець.
  6. Все добре перемішати. Якщо потрібно можна намазку підсолити й додати чорний мелений перець.
  7. Намазати хліб підготовленою сумішшю і подавати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гарячі бутерброди з копченою ковбасою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close