ЗакускиСендвічі і бутерброди

Бутерброди з копченою сьомгою і вершковим сиром

Для приготування закуски знадобиться житній хліб. Відмінне поєднання кислуватих і копчених продуктів.

Інгредієнти:

  • Житній хліб
  • Сьомга копчена
  • Сир (без добавок)
  • Салат айсберг

Приготування:

  1. Хліб нарізати скибочками й підсушити в тостері.
  2. Намазати вершковим сиром без смакових добавок.
  3. Покласти по листочку салату «Айсберг», зверху – копчену сьомгу.

Порада

Для святкового столу бутерброди можна додатково прикрасити вершковим сиром із зеленню. Отриману пасту видавити кондитерським шприцом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бутерброди зі шпротами й огірком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close