ЗакускиСендвічі і бутербродиХолодні закуски

Бутерброди з авокадо і рибою

Ці бутерброди дуже прості в приготуванні, інгредієнти доступні кожному. Авокадо таїть в собі потужний антиоксидант і ще багато всього корисного для нашого організму. Щоб отримати максимум задоволення від бутербродів, використовуйте обов’язково стиглий плід авокадо, на вигляд він темно-зелений і м’який (дуже темний і сильно м’який плід говорить про те, що він перестиглий і для бутербродів не підходить)

Інгредієнти:

  • Хліб житній або чорний
  • Бутербродне масло
  • Червона риба (слабосолена або копчена)
  • Авокадо стиглий
  • Майонез або соус майонезний
  • Спеції за бажанням
  • Червона цибуля
  • Зелень для прикраси.

Приготування:

  1. Для початку потрібно підготувати всі інгредієнти, щоб потім швидко приготувати бутерброди з авокадо і рибою.
  2. Хліб можна відразу купити нарізаний скибочками так буде значно швидше, та й всі шматочки будуть однієї товщини. Такий хліб називається тостовий і зазвичай він трохи дорожче, чим не нарізаний, але можна нарізати самому не товщі ніж 1-1,5 см. Щоб отримати бутерброди-трикутники потрібен хліб квадратної форми.
  3. Отже, на кожну скибочку хліба потрібно нанести тонкий шар масла і розрізати так щоб вийшли трикутники.
  4. Авокадо миємо, витираємо паперовим рушником, зрізаємо тонко шкірку, розрізаємо навпіл і виймаємо кісточку. Далі авокадо нарізаємо скибочками.
  5. Рибку також нарізаємо слайсами або купуємо вже нарізану.
  6. Червону цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Можна використовувати шатківницю. Щоб уникнути різкого смаку і запаху цибулі раджу нарізану цибулю обполоснути водою. Це робиться дуже швидко, цибулю поміщаємо в миску з водою, перемішуємо і зливаємо в друшляк, даємо воді стекти й викладаємо на паперовий рушник. Така цибуля виходить більш ніжніша і м’якша на смак.
  7. Коли все підготовлено, можемо починати формувати бутерброди з авокадо і рибою.
  8. На скибочку хліба з маслом кладемо шматочок рибки, який потрібно звернути в кульочок в рибку вкладаємо по дві скибочки авокадо, далі кладемо червону цибулю.
  9. На краю біля рибки буквально трошки кладемо майонез і прикрашаємо свіжою зеленню.
  10. Бутерброди з авокадо і рибою викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close