БургериЗакуски

Бургери з індичкою по-середземноморському

Приємний смак середземноморської страви цим бургерам надає ароматний йогуртовий соус, приготований в стилі традиційного грецького соусу дзадзики. Змішайте натуральний йогурт з фетою, тертим огірком і часником, м’ятою, сіллю і перцем і намажте на розрізані підсмажені булочки. Зверху викладіть котлети з пісного м’яса індички, які відмінно підійдуть під консистенцію і жирність самого соусу. Потім покладіть свіже листя салату, кружечки помідорів і насолоджуйтеся. У вас залишиться ще достатньо смачного соусу, його можна подавати як додатковий дип до чіпсів.

Інгредієнти:

  • Простого йогурту 2% 200 грамів
  • Розкришеного сиру фета (приблизно 60 грамів) 1/3 стакана
  • 1 огірок, натертий
  • Нарубаної м’яти 2 столові ложки
  • Часнику 2 зубчики, натертих
  • Пісного фаршу з індички 600 грамів
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • 4 булочки з кунжутом для бургерів або картопляні булочки, розрізані навпіл і підсмажені
  • Зелений салат і скибочки помідорів, для збірки бургера
  • Картопляні чіпси для подачі

Приготування:

  1. У невеликій мисці змішайте йогурт, фету, огірок, м’яту, половину часнику, 1 столову ложку води, 0,5 чайної ложки солі й трохи меленого чорного перцю. Поставте в холодильник до готовності до подачі.
  2. У мисці середнього розміру змішайте фарш, часник, що залишився, 1 чайну ложку солі й трохи меленого чорного перцю. Сформуйте чотири котлети товщиною 1 см. На помірно сильному вогні нагрівайте велику сковороду з антипригарним покриттям. Додайте оливкову олію, потім покладіть на сковороду котлети й смажте, поки вони не підрум’яняться і не прожаряться, по 4-5 хвилин з кожного боку. Перекладіть на тарілку.
  3. Намажте на булочки йогуртовий соус і зберіть сендвічі з котлети, салату і помідори. Подавайте з картопляними чіпсами.

Тримайте ще цікавий рецепт: Міні бургери з шинкою і кисло-солодким ананасом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close