Випічка і ДесертиПечиво

Журавлино-апельсинове печиво з мигдалем

Інгредієнти:

  • Масло вершкове (розм’якшене) 200 грамів
  • Цукрова пудра 250 грамів
  • Сіль 1/2 чайної ложки
  • Борошно 400 грамів
  • Апельсинова цедра 1 столова ложка
  • Сушена журавлина 90 грамів
  • Обсмажений мигдаль 140 грамів

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 °C.
  2. Масло, цукрову пудру і сіль збивайте міксером приблизно три хвилини до однорідного стану.
  3. Поступово додавайте борошно й апельсинову цедру і вимішуйте до утворення тіста. Додайте нарізані мигдаль і журавлину.
  4. Сформуйте з тіста ковбаску діаметром приблизно 5 см. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник мінімум на одну годину.
  5. Охолоджене тісто наріжте скибочками завтовшки 6-7 мм. Викладіть печиво на деко, застелене папером або килимком для запікання. Випікайте 10-15 хвилин, поки краї не стануть золотистими.
  6. Вийміть печиво з духовки й дайте охолонути протягом п’яти хвилин, після чого зніміть його з дека і викладіть на блюдо.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво з яблуками й арахісовою пастою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close