Інші солодощіВипічка і Десерти

Желе з гарбуза

Желе з гарбуза обов’язково підніме настрій не тільки приємним ніжним смаком, а і яскравим видом. Всього три інгредієнти, мінімум вашого часу, і корисний смачний десерт готовий. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • Гарбуз 300 грамів
  • Цукор 2-3 столові ложки
  • Желатин 2 столові ложки
  • Вода 50 мілілітрів

Приготування:

  1. Желатин розчиняємо в 50 мілілітрів води й даємо постояти 20-30 хвилин.
  2. Гарбуз очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
  3. У сотейник кладемо кубики гарбуза і цукор. Заливаємо водою так, щоб лише злегка покрити гарбуз. Ставимо нагріватись.
  4. Доводимо до кипіння і варимо гарбуз до м’якості (приблизно 30 хвилин). Зливаємо рідину так, щоб в сотейнику залишалося приблизно 50-70 мілілітрів.
  5. За допомогою занурювального блендера перебиваємо гарбуз до стану пюре.
  6. Додаємо желатин і ще раз перебиваємо масу блендером.
  7. Розливаємо желатин по формах або креманкам і даємо повністю охолонути. Відправляємо форми з желе в холодильник на 2-3 години.
  8. Желе з гарбуза готове.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Желе з червоної смородини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close