Випічка і ДесертиДесертиЦукерки

Вишня в шоколаді

Поєднання соковитої вишні і шоколаду приємне на смак і на вигляд. Десерт зручно їсти, тримаючи за стебло, а також захоплююче готувати, вмочуючи в глазур. Вишні можна повністю покрити двома шарами шоколаду, зробивши їх чорними або білими, або ж занурювати частково для дво- або триколірних.

Інгредієнти:

  • 40 коктейльних вишень з плодоніжками, злийте зайву рідину
  • Подрібненого темного шоколаду 170 грамів
  • Подрібненого білого шоколаду 170 грамів

Приготування:

  1. Застеліть деко пергаментним папером. Промокніть вишні паперовими рушниками. Розтопіть окремо два види шоколаду, використовуючи миску з нержавіючої сталі, встановлену над киплячою водою в каструлі. Помішуйте до однорідності. Утримуючи вишню за стебло, занурте її в розтоплену глазур.
  2. При бажанні одну половину можна покрити білим шоколадом, а іншу темним. Покладіть вишню в шоколаді на підготовлений лист. Повторіть те ж саме з рештою вишень і розтопленим шоколадом. До моменту подачі витримаєте в холодильнику приблизно 40 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадно-вишневий шипучий десерт

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 1,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close