Випічка і Десерти

Вівсяне печиво з медом і апельсином

Дуже смачне вівсяне печиво з медово-апельсиновим ароматом!

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 50 грамів
  • Мед 2 столові ложки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Борошно 1 столова ложка
  • Апельсиновий лікер 2 столові ложки
  • Апельсин (цедра) 1 штука
  • Вівсяні пластівці (швидкого приготування) 1 стакан (250 мл)

Приготування:

  1. Духовку включаємо розігріватися до 180 градусів.
  2. У каструлю кладемо вершкове масло, цукор і мед. Ставимо на вогонь.
  3. Помішуючи, доводимо до повного розчинення. Знімаємо з вогню.
  4. Додаємо апельсинову цедру, лікер. Перемішуємо.
  5. Додаємо борошно. Добре перемішуємо.
  6. Додаємо вівсяні пластівці, перемішуємо тісто.
  7. На застелений пергаментним папером деко викладаємо ложкою тісто на відстані один від одного. Розмір печива робіть на свій смак.
  8. Велике печиво трохи притисніть ложкою.
  9. Випікаємо в розігрітій духовці близько 10-15 хвилин до легкого зарум’янювання (час залежить від розміру печива).
  10. Готовому печиву дайте охолонути.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво “Червоний оксамит”

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close