Випічка і ДесертиЧізкейки

Ванільний чізкейк з полуницею

Найприємніше в цьому десерті те, що приготувати його зовсім не складно. За вікном розпал літнього сезону, так що саме час готувати полуничні десерти.

Інгредієнти:

Для основи:

  • Пісочне печиво 300 грамів
  • Вершкове масло 100 грамів

Для начинки:

  • Сир маскарпоне 250 грамів
  • Сирний сир 350 грамів
  • Сметана 100 грамів
  • Яйця курячі 3 штуки
  • Шоколад білий 100 грамів
  • Цукор 3 столові ложки
  • Крохмаль 1 чайна ложка
  • Полуничне пюре 100 грамів
  • Ванільний екстракт 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Полуничне пюре з’єднати з крохмалем і проварити до загустіння.
  2. У мене полуничне пюре вже з цукром, тому його додатково додавати не потрібно. Якщо ж ви будете використовувати пюре без цукру, то додайте на свій смак.
  3. Печиво потрібно подрібнити в подрібнювачі й з’єднати його з розтопленим вершковим маслом.
  4. За допомогою отриманої маси зліпити дно і бортики для чізкейку в формі діаметром 20 сантиметрів. Форму з основою поставити в холодильник.
  5. Шоколад розтопити й залишити на столі остигати.
  6. У чаші кухонного комбайна з’єднати яйця, цукор, сметану, ванільний екстракт, маскарпоне, сирний сир і розтоплений шоколад.
  7. Виходить шовковиста сирна маса.
  8. Третина сирної маси потрібно вилити в підготовлену форму. Потім краплями додати полуничне пюре. Для зручності пюре можна помістити в кондитерський пакет або викласти просто ложкою.
  9. Вилити в форму залишок сирної маси.
  10. Із залишків полуничного пюре можна зробити гарний малюнок нагорі чізкейка.
  11. Випікати чізкейк близько години при температурі 180 °C.
  12. Готовий чізкейк остудити при кімнатній температурі й дати відстоятися в холодильнику близько 4-х годин.
  13. Чізкейк готовий! Чашечка ароматної кави й шматочок оксамитового десерту зробить ваш ранок ідеальним!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Чізкейки з лимонною меренгою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close