Випічка і ДесертиЦукерки

Цукерки з білого шоколаду, згущеного молока

Домашні цукерки з білого шоколаду, згущеного молока, горіхів та журавлини забезпечать море задоволення ласунам. Готуються такі цукерки дуже просто і всього лише з чотирьох інгредієнтів. Завдяки ідеальному поєднанню продуктів такі цукерки мають неймовірно вишуканий смак!

Інгредієнти:

  • Шоколад білий 100 грамів
  • Молоко згущене 100 грамів
  • Мигдаль 80 грамів
  • Журавлина в’ялена 40 грамів

Приготування:

  1. Мигдаль наріжте або подрібніть за допомогою блендера. За бажанням горіхи можете злегка обсмажити на сухій сковороді.
  2. Шоколад поламайте і покладіть в миску, яка підійде для водяної бані.
  3. Додайте згущене молоко до шоколаду.
  4. Поставте миску з шоколадом і згущеним молоком на водяну баню і нагрівайте, перемішуючи, до однорідності.
  5. У шоколадну масу додайте 2/3 мигдалю.
  6. Додайте в’ялену журавлину.
  7. Перемішайте масу до рівномірного розподілу інгредієнтів і повністю остудіть.
  8. Форму застеліть харчовою плівкою і перекладіть остиглу масу, розрівняйте.
  9. Посипте верх мигдалем, що залишився і злегка утрамбуйте. Приберіть форму в холодильник на 5 годин.
  10. Дістаньте застиглу масу з форми, видаливши плівку, і наріжте невеликими шматочками.
  11. Подавайте цукерки з білого шоколаду, згущеного молока, горіхів і в’яленої журавлини з чаєм, кавою або їжте просто так.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Домашні іриски на сметані

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close