Випічка і ДесертиЦукерки

Цукерки з білого шоколаду

Ці шоколадні ласощі виходять по-справжньому смачними, хоча вони й не зовсім шоколадні (через відсутність какао-порошку). Рецепт досить гнучкий. Замість кеш’ю відмінно підійдуть волоські горіхи, а сушена журавлина впишеться не гірше вишні. Також білий шоколад можна замінити темним або молочним. Цукерки тануть швидко не тільки в переносному, а й у прямому сенсі слова, тому перед подачею їх краще зберігати в прохолодному місці.

Час: 15 хвилин
Складність: легко
Кількість: 20 цукерок

Інгредієнти:

  • Білого шоколаду 450 грамів, дрібно посіченого
  • Сушених вишень 1/2 стакана
  • Солоних обсмажених кеш’ю 1/2 стакана

Приготування:

  1. Покладіть силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Помістіть 340 грамів білого шоколаду в термостійку скляну миску і розігрівайте в мікрохвильовій печі на високій потужності протягом 30 секунд. Перемішайте масу силіконовою лопаткою. Поставте назад в мікрохвильову піч ще на 30 секунд. Потім знову перемішайте. Продовжуйте до того моменту, коли все розтопиться.
  2. Відразу ж вмішайте 110 грамів шоколаду, що залишився та дайте постояти при кімнатній температурі, часто помішуючи, поки маса не стане повністю однорідною. (Якщо потрібно додатково трохи підігріти, помістіть в мікрохвильову піч ще на 15 секунд.)
  3. Використовуючи столову ложку, вилийте розтоплений шоколад на силіконовий килимок, щоб вийшли кола, в середину кожного з яких вкладіть по паличці, трохи прокрутивши її. Зверху рівномірно посипте цукерки вишнями й кеш’ю. Відставте до затвердіння.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кокосові іриски

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close