Випічка і ДесертиЦукерки

Цукерки «Рафаелло» з кукурудзяних паличок

Витративши трохи часу і використавши всього чотири інгредієнти, можна приготувати вишуканий десерт, від якого ласуни будуть в захваті. Кукурудзяні палички й згущене молоко стануть прекрасною основою для найніжніших цукерок, а кокосова стружка і мигдальний горіх зроблять смак бездоганним. А головне — ніякої метушні з тістом і духовкою!

Інгредієнти:

  • Молоко згущене 300 грамів
  • Кукурудзяні палички солодкі 150 грамів
  • Мигдаль 8-10 штук
  • Кокосова стружка 20-30 грамів

Приготування:

  1. Мигдаль заливаємо окропом на 5 хвилин, потім занурюємо в холодну воду.
  2. Очищаємо мигдаль від шкірки.
  3. Кукурудзяні палички подрібнюємо в крихту за допомогою блендера.
  4. До подрібнених кукурудзяних паличок додаємо згущене молоко.
  5. Руками замішуємо еластичне “тісто”.
  6. Столовою ложкою набираємо тісто.
  7. Всередину кладемо мигдаль.
  8. Вологими руками формуємо кульки.
  9. З вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 9 цукерок.
  10. Кожну цукерку обвалюємо в кокосовій стружці.
  11. Відправляємо цукерки в холодильник на 1 годину.
  12. Цукерки «Рафаелло» з кукурудзяних паличок готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Цукерки з нуги з горіхами «Divinity»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close