Випічка і ДесертиЦукерки

Трюфелі з вівсяного печива з родзинками

Насолоджуйтесь улюбленим вівсяним печивом у формі трюфелів! Тісто для печива на основі вівсяних пластівців і родзинок без яєць ми покриваємо ірисовою глазур’ю.

Час: 2 год. 35 хв.
Складність: легко
Кількість: 18 штук

Інгредієнти:

  • Родзинок 1/3 стакана
  • Борошна 1/2 стакана
  • Вівсяних пластівців швидкого приготування 1/2 стакана
  • Меленої кориці 1/2 чайної ложки
  • Розпушувач 1/4 чайної ложки
  • Дрібної солі 1/4 чайної ложки
  • Коричневого цукру 1/3 стакана
  • Цукру 1/4 стакана
  • Вершкового масла кімнатної температури 60 грамів
  • Йогурту 1 столова ложка
  • Екстракту ванілі без спирту 1/2 чайної ложки
  • Подрібнених ірисок 1 стакан
  • Рослинного маргарину або кокосового масла 2 столові ложки

Приготування:

  1. Застеліть деко пергаментним папером. Замочіть родзинки в гарячій воді на 5 хв, потім злийте воду.
    Розігрівайте борошно в мікрохвильовці в відповідній місткості 1 хвилину. Витягніть і добре перемішайте. Розігрівайте ще хвилину, або поки температура не досягне 82 °C. Просійте в середню миску, потім вмішайте вівсяні пластівці, корицю, розпушувач і сіль (див. Примітка кухаря).
  2. Міксером у великій місткості на помірно високій швидкості збивайте коричневий цукор, цукор, вершкове масло, йогурт і ваніль близько 2 хв, поки все не змішається. Додайте борошняну суміш і добре змішайте на низькій швидкості. (При необхідності вимкніть міксер і змішайте руками.) Додайте родзинки, змішуючи гумовою лопаткою або руками.
  3. Зачерпуйте тісто столовою ложкою і формуйте гладкі кульки. Помістіть на підготовлений лист і поставте в холодильник приблизно на 1 годину. Для охолодження. Розтопіть в середній мисці в мікрохвильовці подрібнені іриски й маргарин: нагрівайте інтервалами по 30 секунд, перемішуючи після кожного заходу, поки маса не буде покривати ложку рівним тонким шаром.
  4. Занурюйте охолоджені кульки тіста в глазур і повертайте виделкою, щоб повністю покрити. Витягніть трюфелі по одному виделкою, даючи стекти надлишкам ірису, і знову помістіть на деко. (Якщо глазур почне застигати, розігрійте її в мікрохвильовці протягом декількох секунд.)
  5. Поставте трюфелі в холодильник приблизно на 1 годину. До затвердіння глазурі. (Трюфелі можна тримати в холодильнику в герметичному контейнері не більше 5 днів.)

Примітка кухаря

Нагрівання борошна в мікрохвильовці до 82 ° С знижує ризик потенційних захворювань, пов’язаних з вживанням її в їжу сирою або без належної теплової обробки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close