Випічка і ДесертиЦукерки

Трюфелі з фініків

Інгредієнти:

Фініки без кісточок 13 штук
Вершкове або кокосове масло 1 столова ложка + 1 чайна ложка
Какао-порошок 4 столові ложки
Сіль 1/4 чайної ложки

Приготування:

  1. У сотейнику на середньому вогні розтопити масло. Додати фініки, розрізані на половинки, і варити, помішуючи, протягом двох хвилин. Зняти сотейник з вогню.
  2. Перекласти фініки й масло в кухонний комбайн або блендер і подрібнити в пюре.
  3. Викласти масу в миску, додати 2 столові ложки какао-порошку і добре перемішати.
  4. З тіста скачати невеликі кульки й обваляти їх в какао-порошку.
  5. Викладіть цукерки на деко, застелене пекарським папером, і приберіть в холодильник мінімум на одну годину.

Для обвалювання цукерок замість какао можна використовувати дрібно нарізані горіхи або кокосову стружку.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Марципан з арахісу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close