Інші солодощіВипічка і Десерти

Сирники з гарбузом, горіхами й родзинками

Яскраві сирники з сиру з гарбузом, арахісом та родзинками — просте і смачне блюдо, приготувати яке дуже легко. Сирники виходять дуже ніжними й ароматними, а їх рум’яна кірочка і красивий насичений колір пробудять апетит і піднімуть настрій навіть в похмурий ранок!

Інгредієнти:

  • Сир 9% 250 грамів
  • Гарбуз 250 грамів
  • Борошно пшеничне 180 -200 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Ізюм 20 грамів
  • Арахіс (очищений) 20 грамів
  • Цукор 30 грамів
  • Сіль щіпка
  • Олія рослинна (для смаження) 30-50 мілілітрів
  • Пудра цукрова (для прикраси) 1 столова ложка

Приготування:

  1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо кубиками.
  2. Кладемо шматочки гарбуза в сотейник і заливаємо водою. Варимо 10 хвилин після закипання.
  3. Відвар зливаємо. Гарбуз товкачем розминаємо в пюре. Даємо гарбузовому пюре трохи охолонути.
  4. У глибокій мисці з’єднуємо сир, гарбузове пюре, цукор і сіль. Вбиваємо яйце. Перемішуємо.
  5. Частинами, періодично перемішуючи, вводимо борошно.
  6. На столі, злегка присипаним борошном, замішуємо м’яке тісто.
  7. Арахіс рубаємо ножем.
  8. Ізюм промиваємо в гарячій воді й трохи обсушуємо.
  9. Вводимо в тісто рубаний арахіс і промиті родзинки. Гарненько вимішуємо тісто, щоб родзинки й горіхи рівномірно розподілилися.
  10. Ділимо тісто на невеликі шматочки приблизно однакового розміру і формуємо з них круглі сирники.
  11. На сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо сирники на невеликому вогні, приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку.
  12. Рум’яні, яскраві сирники з гарбузом, горіхами й родзинками готові. За бажанням посипаємо сирники цукровою пудрою і подаємо до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечені яблука під хрустким безе

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
2 thoughts on “Сирники з гарбузом, горіхами й родзинками”
  1. Дуже гарний рецепт, в мене моя малеча дуже любить й сир й гарбуз. А тут я це побачила. настільки все просто. Але я зробила трохи по іншому, я арахіс перебила у блендері. Мала їла аж двома руками.))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close