Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Сирний бісквіт для торта

Кондитерський борошняний виріб під назвою — сирний бісквіт для торта. Ідеально підходить для будь-якого виду крему. Це може бути крем зі збитих вершків, масляний або заварний крем. Додавання сиру надає бісквіту особливий смак.

Інгредієнти:

  • Куряче яйце 3 штуки
  • Цукор 150 грамів
  • Масло вершкове 100 грамів
  • Сир 175 грамів
  • Борошно пшеничне 4.5 столових ложок

Приготування:

  1. Жовтки від білків відокремити. Жовтки збити з цукром в піну.
  2. Додати розтоплене вершкове масло.
  3. Потім покласти в масу сир.
  4. Додати харчову соду і підсипаючи поступово борошно, замісити тісто.
  5. Охолоджені білки збити окремо.
  6. Додати в жовткову масу і перемішати.
  7. Готову масу вилити на деко і випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів. Наш бісквіт готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пісочне тісто

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “Сирний бісквіт для торта”
  1. Завжди хочеться здивувати себе чимось гарним на вид та приємним на смак. Цей рецепт відповідає таким критеріям і готується швидко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close