Випічка і ДесертиСолодка випічка

Сирні рогалики з повидлом

Сирні рогалики з повидлом – це смачна і в той же корисна випічка. Рогалики виходять ніжними, м’якими, ароматними й дуже подобаються і дорослим і малечі. Повидло вибирайте на свій смак, головне, щоб воно було густим і без кісточок. Готуються такі рогалики дуже просто.

Час: до 1 години
Складність: легко
Порцій: 12

Інгредієнти:

  • Сир 200 грамів
  • Масло вершкове 70 грамів
  • Борошно пшеничне 150 грамів
  • Кориця 1 чайна ложка
  • Ваніль 1 чайна ложка
  • Харчова сіль 2 грами
  • Розпушувач тіста 0.5 чайної ложки
  • Цукор 1 чайна ложка
  • Повидло 12 чайних ложок

Приготування:

  1. Спочатку підготуємо тісто. У тарілку перекладаємо сир і розминаємо його виделкою, щоб розбити грудки. Масло потрібно попередньо дістати з холодильника, щоб воно стало тепле до кімнатної температури й стало м’яким.
  2. Нарізаємо його на шматочки й кладемо в миску. Виделкою перемішуємо масло з сиром. Всипаємо в сир просіяне борошно, додаємо ванільний цукор, корицю, сіль, розпушувач тіста й одну чайну ложку цукру.
  3. Руками замішуємо тісто. Воно має бути м’яким і не приставати до посуду і рук. Якщо тісто липке можна підсипати ще зовсім трохи борошна. Розкачуємо тісто до товщини близько 4 – 5 міліметрів. Повинно вийти коло діаметром приблизно 25 – 30 сантиметрів. Гострим ножем ріжемо тісто на 12 однакових секторів.
  4. На широку сторону викладаємо по одній чайній ложці повидла. Звертаємо кожну частину в рулет. Перекладаємо рогалики на деко, накрите пергаментним папером або килимком для випічки. За бажанням можна вмочити кожен рогалик в цукор, мак або корицю.
  5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо рогалики близько 30 хвилин, поки вони не стануть золотистого кольору. Даємо випічці охолонути й подаємо до столу.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close