Випічка і ДесертиСолодка випічка

Сирні рогалики з мармеладом

Готуємо сирні рогалики з мармеладом.

Ця випічка була і залишається однією з найпопулярніших в домашній кухні.

Тісто роблять на: сметані, сирі, молоці, воді й навіть пиві. При цьому воно може бути: пісочним, листковим, дріжджовим.

Рогалики, приготовані за цим рецептом, вдаються навіть у молодої господині. Не потрібно возитися з дріжджовим тістом, а пиво не завжди є під рукою. Крім того сирні рогалики виходять м’якими й розсипчастими.

Як начинку використовують найрізноманітніші добавки, тут і повидло, і горіхи, і шоколад, і згущене молоко, і фрукти з ягодами, мармеладом.

Інгредієнти:

  • Сир 12% 130 грамів
  • Маргарин вершковий 100 грамів
  • Борошно пшеничне 160 грамів
  • Цукор-пісок 1 чайна ложка
  • Мармелад різнокольоровий 120 грамів
  • Яйця курячі 1 штука

Приготування:

  1. У мисці з’єднати сир, попередньо розм’якшений і нарізаний шматочками маргарин і цукор.
  2. Суміш добре розтерти лопаткою до утворення однорідної маси.
  3. Додати просіяне борошно.
  4. Вимішати тісто, покласти його в миску, накрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 30 хвилин.
    Охолоджене тісто завжди розкочується легше.
  5. Розділити тісто навпіл.
  6. Кожен шматок тіста розкачати в круглий пласт, змастити злегка збитим білком, а потім розрізати його на 4 рівні частини, після чого кожен сектор розрізати ще навпіл. З одного кола повинно вийти 8 трикутників.
  7. Мармелад нарізати брусочками.
  8. Покласти мармелад на широку сторону трикутничків, відступивши на 1,5 см.
  9. Тісто згортати в рогалики, починаючи з широкої сторони.
  10. Вироби викласти на змащене олією деко і зверху пензликом змастити жовтком, трохи розведеним водою.
  11. Деко можна застелити пергаментом.
  12. Деко з рогаликами поставити в духовку, розігріту до температури 200 ºС, і випікати до рум’янцю від 20 до 30 хвилин.

При подачі рогалики можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бісквіт з какао

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close