Випічка і ДесертиПечиво

Сирне печиво «Цитрусове тріо»

Масляне розсипчасте печиво на основі вершкового масла і вершкового сиру, яке можна спекти в декількох смакових варіантах: з простим вершковим смаком, а також з освіжаючими смаками апельсина, лимона і лайма. Спечіть його з усіма запропонованими цитрусовими, додавши в тісто відповідну цедру, і насолодіться під чашечку улюбленого гарячого напою, вмочуючи в нього печиво. Частування, яке припаде до смаку кожному.

Інгредієнти:

  • Вершкового масла 240 грамів, охолодженого, але не прямо з холодильника
  • Вершкового крем-сиру 120 грамів, охолодженого, але не прямо з холодильника
  • Цукру 1 стакан
  • Ванільного екстракту 1 чайна ложка
  • Борошна вищого сорту 1 і 3/4 стакана
  • Розпушувача тіста 1/4 чайної ложки
  • Щіпка солі
  • Дрібно натерта цедра 1 лайма
  • Дрібно натерта цедра 1 апельсина
  • Дрібно натерта цедра 1 лимона

Приготування:

  1. Насолоджуйтеся цим печивом, натхненним смачними «котячими язичками», ніжним французьким печивом до чаю. Я люблю їх з кавою, чаєм або навіть з густим гарячим шоколадом – ідеально підходять для вмочування! Або ви можете навіть вмочати печиво в розтоплений шоколад або карамель.
  2. Розігрійте духовку до 175 ° С.
  3. У чашу стаціонарного міксера покладіть вершкове масло, вершковий крем-сир, цукор і ваніль. Збийте на помірно-високій швидкості до однорідної консистенції, близько 1 хвилини.
  4. В окремій мисці змішайте віночком борошно, розпушувач і сіль. На самій низькій швидкості поступово додайте борошняну суміш в масляну і перемішайте. Розлийте тісто по 3 мисках і акуратно вмішайте в кожну по 1 виду цедри, замісивши 3 види тіста з цитрусовим смаком.
  5. Викладіть тісто в кондитерські мішки з наконечником діаметром 0,5 см, або в міцні поліетиленові пакети з обрізаними кутами. На холодне деко, не застелене папером, видавіть смужки довжиною 5 см на відстані близько 5 см одне від одного. Випікайте протягом 12-14 хвилин або до золотистого кольору. Точно так же спечіть печиво з іншими смаками.
  6. Дістаньте печиво з духовки й остудіть на деку протягом декількох хвилин, потім лопаткою перекладіть на решітку і повністю остудіть. Ті, хто любить просто масляне печиво, може не класти цедру, воно таке ж смачне без цедри! Подавайте до чаю, кави, або щоб просто погризти … печиво викликає звикання!

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво на дріжджах з шоколадною глазур’ю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close