Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Сорбет з ківі

Рецепт покликаний виправдати очікування «мінімум інгредієнтів і максимум смаку». Вже своїм свіжим яскраво-зеленим кольором десерт нагадує про літо. Навіть кислі ківі в такому вигляді знайдуть новий смак, а маленькі чорні насіння не тільки прикрашають десерт, але і збагачують його текстуру.

Інгредієнти:

Сорбет з ківі:

  • Ківі 620 грамів, очищених і перемелених в пюре
  • Цукрового сиропу 470 мілілітрів (Якщо ківі кислі, додайте ще 3 столові ложки)
  • Лимонного соку 1-2 чайні ложки
  • 1 яєчний білок (необов’язково)

Цукровий сироп:

  • Води 500 мілілітрів
  • Цукру 2 стакани

Приготування:

  1. Помістіть пюре з ківі, цукровий сироп і лимонний сік в мороженицю. Заморозьте, дотримуючись інструкції.
  2. Якщо використовуєте яєчний білок, збийте його в густу піну, але не до м’яких піків. Зупиніть мороженицю. Акуратно вмішати збитий білок. Продовжуйте заморожування до повної готовності.
  3. Перемістіть масу в контейнер, який закривається. Зберігайте сорбет з ківі в морозильній камері.
  4. Цукровий сироп: Помістіть воду і цукор в сотейник. Доведіть до кипіння. Коли рідина стане прозорою, накрийте кришкою і дайте охолонути. Зберігайте в холодильнику. Сироп придатний до використання протягом декількох тижнів.

Примітка від шеф-кухаря: оскільки це морозиво зроблено без додавання стабілізаторів, консервантів і піноутворювачів, воно не зберігається довше 1-2 тижнів.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close