Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Смажені пиріжки на сковороді з рисом і яйцем

Пишні пиріжки з хрусткою скоринкою, відмінне доповнення до будь-якого гарячого напою на сніданок або вечерю.

Інгредієнти:

  • Борошно 320 грамів
  • Молоко 250 мілілітрів
  • Рис 160 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Масло вершкове 70 грамів
  • Дріжджі 40 грамів
  • Майонез 40 грамів
  • Цибуля зелена 20 грамів
  • Сіль 8 грамів
  • Цукор 5 грамів
  • Соняшникова олія

Приготування:

  1. У теплому молоці розвести цукор, сіль, дріжджі.
  2. Додати топлене масло.
  3. Всипати борошно невеликими порціями.
  4. Замісити тісто, дати постояти 40 хвилин в теплі.
  5. Відварити рис і яйця.
  6. Додати рубану зелену цибулю.
  7. Готову начинку посолити за смаком, покласти майонез, перемішати.
  8. Сформувати пиріжки, обсмажити до рум’янцю з кожного боку.

Порада

Пиріжки викласти на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Булочки з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close