Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Слойка з шинкою й овочами

Легка, швидка (всього 45 хвилин) і водночас поживна (~ 250 ккал) закуска. Однією слойкою можна швидко перекусити перед прогулянкою або тренуванням, а двома-трьома непогано повечеряти. Смачного!

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове 400 грамів
  • Шинка 100 грамів
  • Помідор 1 штука
  • Бринза 60 грамів
  • Яйце куряче 1 штука
  • Перець болгарський 1 штука
  • Цибуля зелена 10 грамів

Приготування:

  1. Овочі вимити.
  2. Помідору розрізати на чотири частини. У кожній частині вирізати місце кріплення плодоніжки. Витягти м’якуш з насінням. Нарізати очищені пластинки кубиками.
  3. У перцю видалити плодоніжки з насінням. Нарізати перець кубиками.
  4. Дрібно нарізати зелену цибулю.
  5. М’ясо і бринзу нарізати кубиками.
  6. Нарізані овочі, м’ясо і бринзу помістити в одну місткість і перемішати.
  7. Відокремити білки від жовтків. Білок вилити в місткість з овочами, м’ясом і бринзою. Знову перемішати. Начинка готова.
  8. Тісто розкачати, розрізати на квадрати.
  9. Викласти начинку в кожен квадратик з тіста і загорнути. Змастити слойки жовтком.
  10. Поставити в розігріту до 200 °C духовку приблизно на 15-20 хвилин.
  11. Подавати гарячими.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Маринована цибуля для шашлику з оцтом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close