Випічка і ДесертиКухні світуНесолодка випічкаФранцузька

Скони з шинкою і домашнім сиром з травами

Ці апетитні булочки скони на кислому молоці готуються дуже швидко. Вони пухкі, і більше схожі на коржик, і тому прекрасно поєднуються з Шавро – це домашній козячий сир, який найкраще змішати з зеленою цибулею, кропом і м’ятою. Сметана, зелень і лимонний сік якнайкраще підкреслять крейдяну текстуру сиру, додаючи цьому простому сільському частуванню вишуканості.

Інгредієнти:

Скони з шинкою і зеленою цибулею:

  • Борошна вищого сорту 3 стакани
  • Цукру 1/4 стакана
  • Розпушувача 1 столова ложка
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Вершкового масла 3/4 стакана, холодного
  • Кислого молока 1 стакана, плюс додатково для змазування
  • Шварцвальдської шинки 1 стакан, нарізаної кубиками по 1 см
  • Подрібненої зеленої цибулі 1 стакан

Шавро з лимоном і травами:

  • Шавро (козячий сир) 170 грамів
  • Дрібно натертої лимонної цедри 1 чайна ложка
  • Лимонного соку 2 столові ложки
  • Сметани 2 столові ложки
  • Дрібно посіченого кропу 2 столові ложки
  • Дрібно посіченої м’яти 1 столова ложка

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 ° C і застеліть пергаментним папером.
  2. У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль. Порубати вершкове масло спеціальним ножем для рубки тіста або двома звичайними до отримання грубої, розсипчастої текстури (я віддаю перевагу цей метод міксеру або кухонному комбайну).
  3. Вмішайте кисле молоко, шинку і зелену цибулю. Коли інгредієнти будуть наполовину об’єднані, виверніть тісто на чисту робочу поверхню.
  4. Розгладьте і складіть тісто кілька разів рукою, одночасно вмішуючи сухі крихти, що випали, поки ви не сформуєте з тіста диск. Ви можете прибрати тісто в холодильник, і зайнятися приготуванням на ранок. До того ж, тісто з холоду зручно нарізати.
  5. Розріжте пласт на 8 клинів і викладіть їх на підготовлений лист. Змастіть зверху розведеним кислим молоком для додання кольору, і випікайте приблизно 18 хвилин до насиченого кольору. Подавайте теплими або кімнатної температури.
  6. Скони найкраще подавати в той день, коли вони будуть випечені. Однак готові коржі, а також тісто, добре зберігаються в морозильній камері.
  7. Шавро з лимоном і зеленню. Збийте Шавро, цедру і сік лимона, сметану або кисле молоко до повітряної консистенції. Вмішайте трави, приправте сіллю, перцем за смаком і охолодіть перед подачею.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фокачча з цибулею і розмарином

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close